Uncategorized

Clara en de croissantdatingsite.

Stel, er was een datingsite voor croissantjes. En jij, jij bent een croissant. Denk even in dat je single bent en op zoek bent naar een leuke partner. En omdat je doodgegooid wordt met reclame voor datingsites besluit je om je ook maar eens aan te melden. Je maakt een profiel aan op je heel erg croissant-achtige naam: Clara. 

Afbeelding

Clara weet precies wat ze zoekt in een croissmant. (een croissmant is de mannelijke vorm van een croissant) Al gauw krijgt ze twee berichtjes: 

Afbeelding

Afbeelding

Van het eerste berichtje, van Pierre wordt Clara niet echt vrolijk. Hij lacht wel lief op de foto maar, nee die wordt het sowieso niet. Maar het tweede berichtje: wauw, wat een spetter. Clara antwoordt op Louis: “Heei, ik zag je berichtje, zullen we een keer afspreken?” En dat gebeurde. 

Wat een teleurstelling, Louis zag er inderdaad net zo leuk uit als op de foto. Maar wat een arrogante deegrol. Tjongejonge. 

Clara wist het niet meer zo goed. Ze had ondertussen een aantal keer een date gehad met verschillende croismanten. Maar het waren allemaal asociale ventjes. En toen zag ze het berichtje van Pierre weer staan. Misschien kon ze dat een keer proberen? 

Laat ik het er op houden dat Pierre en Clara al 20 jaar getrouwd zijn en dat kwam allemaal omdat Clara tot de conclusie kwam dat het om de binnenkant draaide. 

Want het gaat om de binnenkant. 

Ik kan wel weer al een heel cliché verhaal vertellen over dat het om de binnenkant draait. Maar met dit verhaal over Clara en de croissantdatingsite blijft dit misschien beter hangen. Dus dreig je ooit een beslissing te maken en je baseert je keuze op uiterlijk denk dan even aan Pierre en Clara. 

Maar goed dat het om de binnenkant draait wil nog niet zeggen dat we niet van deze foto’s van Louis mogen genieten. 

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Deze croissants zijn mede mogelijk gemaakt door mijn moeder de bakker. 

Advertenties

One thought on “Clara en de croissantdatingsite.

ik vind het superleuk om reacties te krijgen:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s