About me

Hi!

Ik ben Evi en ik ben 13 jaar. Twee dagen voor 2013 startte ik deze blog en sindsdien is bloggen mijn grootste hobby. Naast bloggen doe ik al vanaf mijn vierde ballet en vanaf mijn zesde zit ik op badminton. Ik heb heb altijd al leuk gevonden om sieraden te maken en sinds een jaar verkoop ik die ook.

Ik ben deze blog begonnen om mensen te inspireren, ze aan het denken te zetten en te laten lachen. Want lachen is een van de mooiste dingen in het leven en het is nog gratis ook! Het is toch super om te weten dat jij andere mensen hebt laten lachen of geïnspireerd hebt.

imagesCAK0BY7K

Mijn blog heet: Vintage Holland, omdat ik een zwak heb voor Vintage spullen en kleding. Ik ben namelijk nogal van het hergebruiken. Daarnaast vindt ik de stijl uit de jaren 50 en 60 het mooist van alle jaren daarna. Holland, waar ik al mijn hele leven woon, is best Vintage en daarom: Vintage Holland.

cropped-yolou.jpg

Evi is nooit tevreden met haar kamer. Is helemaal niet netjes met nagelak (het bureau zit eronder!). Heeft altijd een enorme smile op haar gezicht. Als ze mocht kiezen wat voor fruit ze was, dan was ze een ananas, want die lust ze niet. Heeft een zwak voor alles met streepjes, stipjes en sterretjes. Wordt minstens één keer in de week in de HEMA gespot. En je kunt haar herkennen aan de sproetjes op haar neus.

IMG_20130709_183109 IMG_20130614_162213

Zo nu weet je denk ik wel genoeg over mij. Nog vragen? Mail dan naar vintageholland@gmail.com of kijk even op de contact pagina!

e52fc-emaill

Liefs Evi

Advertenties

2 thoughts on “About me

ik vind het superleuk om reacties te krijgen:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s