FAVOURITE BLOGS

Hi!

Ik volg aardig wat blogs, op bloglovin of door gewoon ‘ouderwets’ de site in te tikken. Op deze pagina staan mijn favorieten. Deze blogs toveren een lach op mijn gezicht. Elke keer wanneer ik zie dat ze weer iets geplaatst hebben maakt mijn hart een sprongetje alsof de chanel winkel alles met 99% korting verkoopt, (dan zou ik het waarschijnlijk nog niet kunnen betalen) of dat Logan Lerman me ten huwelijk vraagt. De foto’s komen van de bijbehorende blog en aaaaah ik ben zo jaloers. Ik maak nog steeds foto’s met mijn telefoon en dat is nou niet van: woehoee. Jemig dat is een mooie foto. Veel kijkplezier!

bron: spread your wings Ik ken Desi, de maakster van deze leuke blog persoonlijk. Maar dat maakt het er niet minder op. Ik lees met plezier haar artikelen over haar leven, haar prachtige foto’s en haar kijk op heel veel dingen. Ik krijg er een enorme inspiratie boost van!

bron: soft ruches Denise plaatst op haar blog veel foto’s. En die zijn zo mooi! Ook haar outfits vind ik heel leuk. Ze heeft een mooi klassieke stijl.

bron: make it mine De blog van Adriënne vind ik heel erg creatief. Ze schrijft heel leuk en heeft originele artikelen.

januari-juli

bron: through my sunglasses Ishana is ook een vriendin van mij en in haar blog waarin ze veel over haar leven vertelt herken ik direct de Ishana humor die ik zo leuk vind.

Image and video hosting by TinyPic

bron: let’s do the penguin 

 photo jo_zps3fe2b71d.jpg

 Op de blog van Jamie benik echt verschrikkelijk jaloers. Echt heel jaloers. Haar foto’s, de layout. Alles klopt gewoon. Daarnaast lijkt ze me ook een heel grappig en creatief meisje.

blogpost1

s Aline is zo verschrikkelijk grappig en ik kan uren naar haar foto’s kijken. En haar schrijfstijl tovert een lach op mijn gezicht. *applaus*

bron: through the eyes of a tiger Iris is ook een vriendin van mij. Ik hou van de grappige en sarcastische opmerkingen die Iris maakt.

laat in de reactie jouw blog achter! Misschien komt ie dan wel bij dit rijtje. 😉

Advertenties

2 thoughts on “FAVOURITE BLOGS

ik vind het superleuk om reacties te krijgen:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s