Manicure Make-up Monday

Hi!

Voor de meeste vrouwen, (en soms mannen)  is make-up een dagelijkse bezigheid. Wat foundation, een lijn eyeliner en een laagje lipstick en dan is het klaar. Hoe komt het nou dat mensen echt honderden euro’s uitgeven aan iets dat je aan het einde van de dag er weer afhaalt?

Voor mij was dit tot mijn tiende ook een enorm raadsel. Ik was namelijk zo’n meisje op de basisschool dat rokjes droeg en voetbalde. Ik was nooit het stoerste meisje maar ik heb tot aan mijn elfde geen nagelak gedragen. En nu kan ik niet meer zonder. Ik heb zelfs met mezelf afgesproken om even een aantal maanden niks te kopen, au dat doet pijn.

Er zijn mensen die dingen proberen te maskeren. Een litteken, die wallen of de enorme puist.  Maar ik vind eigenlijk dat mensen make-up  zouden moeten gebruiken om aan iedereen te laten zien wie ze zijn. Ik zou dat me lipstick doen. Knalroze of rood. Ik vind het allemaal prachtig. Het grappig is namelijk dat de meisjes in mijn omgevig vaak allemaal eyeliner en mascara dragen. Het heeft er ook mee te maken dat mijn eyeliner lijnen net zo krom zijn als een banaan. Dus ja.

IMG_20130709_183109 20130701_193435

Ik hoop dat je op deze pagina genoeg kunt vinden over make-up en nagelak!

Nog vragen? Mail dan naar vintageholland@gmail.com

liefs,

Advertenties

One thought on “Manicure Make-up Monday

ik vind het superleuk om reacties te krijgen:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s